پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
رم دوتا عدد 4 گیک مثل هم بگذارید .البته قبل از خرید لیست QVL مادربردت رو چک کن :11():
نقل قول:
رم دوتا عدد 4 گیک مثل هم بگذارید .البته قبل از خرید لیست QVL مادربردت رو چک کن :11():
باقیه قطعاتم داداش خوبه؟
رمو الان دو تا 2 گیگه بزارم دو تا 4 گیگ؟ اون 2تا دو گیگو بردارم؟ ببخشید لیست QVL رو تاسیت مادبرد هست؟
بازم ممنون:11()::11():
نقل قول:
داش اینه؟ اگه اینه خوب الانبر طبق نظر شما کدمو باید انتخاب کنم؟ یا مدلشو برام بنویس تشکر:give_rose:یک دنیا ممنون که وقت میزاری داداش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کینگستون بگیری مشکلی نیست .
راستی داداش مانیتورم lg lcd m2394a i هست به نظرت به گرافیکه میسازه و چیزی که گرافیکه هست در مانیتورم نمایش بده؟
راستی cpu core i5 760 8 MB cache هست خوبه مثلا بازی جواب میده؟
نقل قول:
راستی داداش مانیتورم lg lcd m2394a i هست به نظرت به گرافیکه میسازه و چیزی که گرافیکه هست در مانیتورم نمایش بده؟
راستی cpu core i5 760 8 MB cache هست خوبه مثلا بازی جواب میده؟
بله آقا مشکلی نیست . پردازنده فعلی هم کاملا مناسبه :1. (23):
نقل قول:
بله آقا مشکلی نیست . پردازنده فعلی هم کاملا مناسبه :1. (23):
ممنون اقا امید از پاسخگوی و راهنمای ممنون که وقت میزاری امیدوارم همیشه موفق باشی
سلام اقا امید من این کارتو از دوستمون خرید و امرو به دستم رسیدم اینجا باز ازشون تشکر میکنم بابت هر چی و همینطور از شما:give_rose:
اونرو هم الان نصب کردم اصلا مشکل فضا هم نداشت از نظر طولی که یکی دو سنتی تا قسمت فلاپی جا داشت و ارتفاع هم با محفضه هارد فاصله داشتنیم الی یک سانت کلا راحت نصب شد لازم نبود بهش ور رفت:lol:
دریوشم از سی دی نصب کردم الان دارم اخرین ورژنشو از نت دان میکنم تا نصب کنم :great:
در نهایت از همتون ممنونم همیشه موفق باشید البته باز هم مزاحمتون میشم :give_rose::wink:
نقل قول:
سلام اقا امید من این کارتو از دوستمون خرید و امرو به دستم رسیدم اینجا باز ازشون تشکر میکنم بابت هر چی و همینطور از شما:give_rose:
اونرو هم الان نصب کردم اصلا مشکل فضا هم نداشت از نظر طولی که یکی دو سنتی تا قسمت فلاپی جا داشت و ارتفاع هم با محفضه هارد فاصله داشتنیم الی یک سانت کلا راحت نصب شد لازم نبود بهش ور رفت:lol:
دریوشم از سی دی نصب کردم الان دارم اخرین ورژنشو از نت دان میکنم تا نصب کنم :great:
در نهایت از همتون ممنونم همیشه موفق باشید البته باز هم مزاحمتون میشم :give_rose::wink:
خوشحالم که طبق محاسباتم این کیس جواب کار شما داد . باید از شرکت آواژنگ هم تشکر کرد که بستر سازی مناسب رو برای پشتیبانی به دوستان ارائه نموده است .
نقل قول:
خوشحالم که طبق محاسباتم این کیس جواب کار شما داد . باید از شرکت آواژنگ هم تشکر کرد که بستر سازی مناسب رو برای پشتیبانی به دوستان ارائه نموده است .
باز هم ممنون اگه شما دوستان گرامی نبودید من به مشکل بر میخوردم و یا اصلا کارت نمیگرفتم چون بعضی وقتا نمیشد به فروشندها در بازار اعتماد کرد یا ادم جنس مورد نظرشو که مناسبش باش و مد نظرش رو پیدا کنه:lol:
از اواژنگ هم متشکرم
موفق باشین:give_rose: